KAMPVUUR-AVONDEN DEVENTER

Heb je zin om samen een vuurtje te stoken, andere mannen te leren kennen en vrienden voor het leven te maken? Dan ben je van harte welkom!

KVA Deventer

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP

KVA Deventer is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuur-avond Deventer slaat een brug tussen mannen, vanuit het geloof in God en Jezus. Gelovige en niet-gelovige mannen ontmoeten en spreken elkaar in een ongedwongen setting bij het kampvuur.

Waar en wanneer
Elke 2de vrijdag van de maand, het gehele jaar door, aan de
Bouwhuisweg 4 te Diepenveen Aanmelden is niet nodig!

Vanaf 20:00 zijn er mensen aanwezig en staat de koffie klaar. Na de koffie gaan we over op een biertje of wat fris. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan. Voel je vrij om later te komen aanwaaien. Er is geen vaste eindtijd.

Op sommige avonden organiseren wij het programma. Op de overige avonden moet jij zelf de goede gesprekken en gezelligheid meebrengen.

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook of blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep. Bezoek een Kampvuur-avond om je op deze groep te abonneren.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!

De kampvuur-avonden zijn een initiatief van de 4e musketier, maar worden niet door deze organisatie geïnitieerd. KVA Deventer is hierdoor geïnspireerd, maar een lokaal opgezet initiatief. Meer informatie op www.kampvuur-avonden.nl en www.de4emusketier.nl

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!