Bockbier-avond – Alleen voor mannen

Op vrijdag 14 oktober is de traditionele Bockbier-avond van KVA Deventer. Alleen voor mannen*. De avond staat onder de bezielende leiding van Ido Dijkstra & Leon Verhoeven. Na een korte presentatie over (bock)bier kan je 6 á 7 bockjes proeven. Natuurlijk geen hele flessen, we delen ze steeds samen. Kosten € 15,- p.p. We beginnen om 20.00 uur met koffie.

Aanmelden www.kvadeventer.nl/bockbier

 

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP
Elke tweede vrijdag van de maand is het weer kampvuuravond. Ben jij er bij? KVA Deventer is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuur-avond Deventer slaat een brug tussen mannen, vanuit het geloof in God en Jezus. Gelovige en niet-gelovige mannen ontmoeten en spreken elkaar in een ongedwongen setting bij het kampvuur.

Heb je zin om samen een vuurtje te stoken, andere mannen te leren kennen en vrienden voor het leven te maken?

We komen (bijna) elke 2e vrijdag van de maand bij elkaar aan de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. Soms is er een onderwerp waar we over door kunnen praten.
We beginnen om 20.00 uur met koffie. Na de koffie gaan we over op een biertje of wat fris. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan.

Blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep, volg ons op Facebook @kampvuuravonden.deventer of houd deze website in de gaten.

Tags:

Datum

okt 14 2022
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

KVA Deventer
Bouwhuisweg 4 te Diepenveen
Categorie
KVA Deventer

Organisator

KVA Deventer