Gezamenlijke Kampvuuravond Man/Vrouw

Tijd voor een winterslaap?

Vrijdag 20 januari 2023 is er weer een kampvuuravond. Het thema is weer afgeleid van Benedictus: “Tijd voor een winterslaap?”. Deze avond organiseren de mannen en vrouwen samen.

We dagen je uit om je in deze winterperiode en aan het begin van het nieuwe jaar eens stil te staan en na te denken over wat je bezig houdt. Lekker praktisch en je kan er na deze avond zelf verder mee. Rien de Wit en Elske Oost-Mulder zullen deze avond de begeleiding op zich nemen.

De opzet van elke kampvuuravond volgt een vast stramien. Vanaf 20.00 uur ben je welkom aan de Bouwhuisweg 4 te Diepenveen. We beginnen met een koffie en theemoment en het opstoken van het vuur. Het programmadeel is van 20.30 tot 21.30 uur.

De kosten voor het programmadeel van de avond zijn €3,- per persoon per avond te betalen via een Tikkie.
AANMELDEN –> https://forms.office.com/e/PbkMe8dQ71

Als je de kosten niet kan dragen is dat geen probleem, we hebben hier een potje voor. Vink de optie ‘Helaas kan ik niet bijdragen’ aan. Wij reserveren dan een plekje. Mocht je méér willen bijdragen dan kan dat ook. Dan maak je gewoon wat meer over. Als het goed is wijst het formulier zichzelf.

VRIJE INLOOP VANAF 21.30 UUR [GRATIS]
Vanaf 21.30 uur is er vrije inloop. Dit deel is gratis. Het principe is dat iedereen hiervoor wat eten en drinken meeneemt. Als je alleen bij dit onderdeel aanwezig bent hoef je je niet aan te melden.

Tags: ,

Datum

jan 20 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

KVA Deventer
Bouwhuisweg 4 te Diepenveen
Categorie