KAMPVUURAVOND DEVENTER – man

Tijd voor de zomerbiertjes!
Op vrijdag 9 juni 2023 gaan we weer een vuurtje stoken aan de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan. We beginnen om 20.00 uur. Na de koffie gaan we over op een biertje (of wat fris).

Wat drink jij het liefst in het zonnetje?
Zoals lentebock past bij de lente en herfstbock bij de herfst, zo zijn er ook een aantal soorten bier die in de zomer favoriet zijn. Omdat het buiten weer wat warmer wordt willen we deze keer graag zomerbiertjes drinken. Het zou leuk zijn als iedereen, waar mogelijk, enkele zomerse dorstlessers meeneemt. Vooral verfrissend, licht bier met een wat lager alcoholpercentage blijkt heerlijk te smaken onder de stralende zon.

Bezoek de beste slijter die je kent en verras ons met je keuze! Extra punten voor dat biertje met het mooiste etiket! Er zijn glazen aanwezig om de biertjes te delen met anderen.


 

Elke tweede vrijdag van de maand is het weer kampvuuravond. Ben jij er bij?

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP

KVA Deventer is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuur-avond Deventer slaat een brug tussen mannen, vanuit het geloof in God en Jezus. Gelovige en niet-gelovige mannen ontmoeten en spreken elkaar in een ongedwongen setting bij het kampvuur.

Heb je zin om samen een vuurtje te stoken, andere mannen te leren kennen en vrienden voor het leven te maken?

We komen (bijna) elke 2e vrijdag van de maand bij elkaar aan de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. Soms is er een onderwerp waar we over door kunnen praten.
We beginnen om 20.00 uur met koffie. Na de koffie gaan we over op een biertje of wat fris. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan.

Blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep, volg ons op Facebook @kampvuuravonden.deventer of houd deze website in de gaten.

Tags:

Datum

jun 09 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

KVA Deventer
Bouwhuisweg 4 te Diepenveen
Categorie
KVA Deventer

Organisator

KVA Deventer