LENTE(BOCK)WEER – KAMPVUURAVOND MEI

Op vrijdag (12 mei 2023) gaan we weer een vuurtje stoken aan de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan. We beginnen om 20.00 uur. Na de koffie gaan we over op een biertje of wat fris.
‼️ We willen graag lentebockjes drinken omdat het buiten weer wat warmer wordt. Het zou leuk zijn als iedereen, waar mogelijk, enkele lentebockjes meeneemt. Bezoek de slijter in de buurt en verras ons met je keuze! Extra punten voor creativiteit! Er zijn glazen aanwezig om de biertjes te delen met anderen.

////////////////////////////////////////////////////////////////

Elke tweede vrijdag van de maand is het weer kampvuuravond. Ben jij er bij?

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP

KVA Deventer is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuur-avond Deventer slaat een brug tussen mannen, vanuit het geloof in God en Jezus. Gelovige en niet-gelovige mannen ontmoeten en spreken elkaar in een ongedwongen setting bij het kampvuur.

Heb je zin om samen een vuurtje te stoken, andere mannen te leren kennen en vrienden voor het leven te maken?

We komen (bijna) elke 2e vrijdag van de maand bij elkaar aan de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. Soms is er een onderwerp waar we over door kunnen praten.
We beginnen om 20.00 uur met koffie. Na de koffie gaan we over op een biertje of wat fris. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan.

Blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep, volg ons op Facebook @kampvuuravonden.deventer of houd deze website in de gaten.

Datum

mei 12 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

KVA Deventer
Bouwhuisweg 4 te Diepenveen
KVA Deventer

Organisator

KVA Deventer