KAMPVUURAVOND AUGUSTUS [GEANNULEERD]

Het is vakantie! Helaas betekent dat ook dat er te weinig teamleden aanwezig zijn voor de organisatie. Daarom hebben we de kampvuuravond van augustus moeten annuleren.

Heb je nu een baaldag? LAAT VAN JE HOREN!
We zijn op zoek naar mannen die mee willen denken over de planning, invulling en organisatie van de kampvuur avonden in Deventer of zich beschikbaar willen stellen als gastheer voor enkele avonden per jaar.

Mocht je actief lid willen worden van het team dan horen we graag van je! Neem contact op via het contactformulier op onze website of meld je tijdens de eerstvolgende Kampvuuravond.

////////////////////////////////////////////////////////////////

Elke tweede vrijdag van de maand is het weer kampvuuravond. Ben jij er bij?

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP

KVA Deventer is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuur-avond Deventer slaat een brug tussen mannen, vanuit het geloof in God en Jezus. Gelovige en niet-gelovige mannen ontmoeten en spreken elkaar in een ongedwongen setting bij het kampvuur.

Heb je zin om samen een vuurtje te stoken, andere mannen te leren kennen en vrienden voor het leven te maken?

We komen (bijna) elke 2e vrijdag van de maand bij elkaar aan de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. Soms is er een onderwerp waar we over door kunnen praten.
We beginnen om 20.00 uur met koffie. Na de koffie gaan we over op een biertje of wat fris. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan.

Blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep, volg ons op Facebook @kampvuuravonden.deventer of houd deze website in de gaten.

Datum

aug 12 2022
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

KVA Deventer
Bouwhuisweg 4 te Diepenveen
KVA Deventer

Organisator

KVA Deventer