THEMA: De toekomst van de Kampvuuravonden in Deventer

Wil je dat de kampvuuravonden in Deventer blijven bestaan? Kom dan vrijdag 10 juni 2022 naar de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. We willen dan samen met jullie nadenken over de planning, invulling en organisatie van de kampvuuravonden in Deventer. Want door onderbezetting en uitval in het organiserende team komen de avonden in Deventer steeds vaker op de tocht te staan. We zijn daarom op zoek naar nieuwe teamleden en gastheren. Als er niemand reageert kan het zijn dat er binnenkort een einde komt aan de kampvuuravonden in Deventer.

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP
KVA Deventer is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuur-avond Deventer slaat een brug tussen mannen, vanuit het geloof in God en Jezus. Gelovige en niet-gelovige mannen ontmoeten en spreken elkaar in een ongedwongen setting bij het kampvuur.

We komen elke 2e vrijdag van de maand bij elkaar aan de Bouwhuisweg 4 in Diepenveen. Soms is er een onderwerp waar we over door kunnen praten. We beginnen om 20.00 uur met koffie. Na de koffie gaan we over op een biertje of wat fris. Neem je eigen drinken en wat lekkers mee en sluit gezellig aan.

Blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep, volg ons op Facebook en houd de website in de gaten.
Mocht je mee willen denken over de invulling en organisatie van de kampvuur avonden in Deventer of je beschikbaar willen stellen als gastheer voor een avond dan horen we graag van je.

Datum

jun 10 2022
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

KVA Deventer
Bouwhuisweg 4 te Diepenveen
KVA Deventer

Organisator

KVA Deventer