KVA Deventer – MAN

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP

KVA Deventer is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuur-avond Deventer slaat een brug tussen mannen, vanuit het geloof in God en Jezus. Gelovige en niet-gelovige mannen ontmoeten en spreken elkaar in een ongedwongen setting bij het kampvuur.

Heb je zin om samen een vuurtje te stoken, andere mannen te leren kennen en nieuwe vrienden voor het leven te maken? Dan ben je van harte welkom!

WAAR EN WANNEER
(Bijna) elke tweede vrijdag van de maand aan de Bouwhuisweg 4 te Diepenveen.

De opzet van elke kampvuuravond volgt een redelijk vast stramien. Vanaf 20.00 uur ben je welkom aan de Bouwhuisweg 4 te Diepenveen. We beginnen met een koffie en theemoment en het opstoken van het vuur. Het programmadeel is van 20.30 tot 21.30 uur als er een thema, spreker of onderwerp is. Is er geen programma dan ben je welkom om 20.00 uur.

Je mag buurmannen, vrienden, vaders of zonen, neven, ooms uitnodigen.

KOSTEN
Het kan zijn dat er om een bijdrage in de kosten wordt gevraagd. Dit wordt per avond aangegeven.

Vanaf 21.30 uur is er altijd vrije inloop. Het principe is dat iedereen wat eten en drinken meeneemt hiervoor. Dit deel is gratis.

AANMELDEN
Soms is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via een formulier of een mailtje naar info@kvadeventer.nl

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook of blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep. Bezoek een Kampvuur-avond om je op deze groep te abonneren.

AGENDA